Om Lene Grundsø

Jeg er en positiv og frisk kvinde, som er rigtig glad for livet. Jeg bor i Odense med min mand, og jeg har tre voksne børn samt 4 børnebørn. Jeg har hele mit liv elsket at lytte og snakke men mennesker – især hvad der rører sig i mennesker. Så da jeg i 2007 startede min coachingvirksomhed var det en drøm der gik i opfyldelse. Jeg holder til i rolige og hyggelige omgivelser i Tornbjerg, Odense, hvor der både er god busforbindelse og parkeringsmulighed. Siden har jeg løbende uddannet mig og udviklet mig, for jeg elsker at lære nyt og prøve det af på mig selv, før jeg giver det videre til andre -og har mærket på egen krop, hvor virkningsfuldt det kan være at have en coach med på sidelinien i mit liv.

Jeg er uddannet Coach, Stresscoach, og Hypnoterapeut. Derudover er jeg Tankefeltterapeut og dette værktøj bruger jeg som supplement, hvis der er brug for det.
Jeg har i 6 år undervist i stresshåndtering for syge borgere med stress, angst og depression. Og jeg holder løbende foredrag. Se mere her.
Jeg har arbejdet med private personer samt for firmaer. Bl.a. har jeg haft nogle opgaver for Odense Kommune.

Derudover er jeg formand for hypnosesammenslutningen: NGH-Danmark.

Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel, og jeg ser det som en udfordring, at jeg kan få lov til at hjælpe andre mennesker på vej.
Jeg er rigtig god til at skabe en atmosfære og et rum, hvor andre føler sig godt tilpas. Derudover evner jeg at lytte og har en god intuition.

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker til at opnå det, de gerne vil.

Jeg har arbejdet med coaching/stresscoaching siden 2006. Og med hypnose siden 2012

Jeg har haft den glæde at se de mennesker, som jeg igennem tiden har coachet/hypnotiseret, udvikle sig til at blive den bedste udgave af dem selv, således at de kan gå fra mig med en stor styrke og bedre livskvalitet.

Jeg er uddannet hos henholdsvis ITA i Odense, Forebyg Stress i Virum. Jeg er med i landsdækkende netværk til forebyggelse af stress. Se min profil hos Forebyg Stress. Yderligere har jeg taget workshop-kurser hos Sofia Manning, som min coachstil er meget præget af.

Og hos Hypnosekompagniet samt thehypnoacademy. Jeg har også en uddannelse som Tankefeltterapeut, NLP-Practitioner, voksenunderviser, samt en it-uddannelse.
Medlem af følgende netværker:

Min mission
At være inspirator og kunne hjælpe så mange mennesker som muligt med at opnå forbedringer i deres liv.
At hjælpe andre med at sætte sig mål og nå dem.
Jeg ønsker, at forbedringerne udfolder det enkelte menneskes potentiale og kompetencer, så det enkelte menneske kan leve i overensstemmelse med det, som de virkelig gerne vil.

Mine visioner:
At jeg resten af mit liv kan bruge min erfaring til at være med til at gøre en positiv forskel for andre mennesker ved hjælp af at bruge mig selv som inspirator, ved at være til stede og være engageret i det jeg til enhver tid beskæftiger mig med.
Det være sig coaching, stresscoaching, hypnose, undervisning, holde kurser/foredrag og alt hvad jeg i øvrigt foretager mig i mit liv.

Mine værdier
Kærlighed, empati, respekt, ansvarlighed og engagement.

Det være sig coaching, stresscoaching, hypnose, undervisning, holde kurser/foredrag og alt hvad jeg i øvrigt foretager mig i mit liv.
Jeg elsker at udvikle mig, og jeg vil fortsat tage kurser, supervision og uddannelser samt læse bøger til at inspirere mig til løbende udvikling.

Hvad kan jeg tilbyde
virksomheder:

Jeg kan tilbyde assistance til:

– stresscoaching, som hjælper mennesker til at komme i balance igen

– coaching af medarbejdere – også afskedigede

–  undervisning, foredrag eller workshops i stresshåndtering både i firmaer, eller hos andre der tager sig af    ledige/syge medlemmer

Hvad kan jeg tilbyde private:

Jeg kan hjælpe dig, hvis du fx. har behov for at:

– slippe af med stress og komme i balance igen

– at forebygge stress

– udvikle dig, personligt/karrieremæssigt

– tage en vigtig beslutning/ foretage et valg

– skabe nye ting, og komme fra A til B

– løfte dit selvværd

– klare eksamen uden angst

– rygestop

– at sove bedre

Ovenstående er blot eksempler på, hvad jeg kan hjælpe med. 

Er du i tvivl om jeg er den rette, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Jeg tilbyder også

Stresscoaching vil bl.a. hjælpe dig med at få stresshormonerne ud af kroppen, så du genfinder balancen. Samt hjælper dig også med at finde årsager til din stress samt at finde hensigtsmæssige måder at tackle livet på.

Hypnose er en tilstand af øget modtagelighed. Det er et samarbejde mellem klient og terapeut, hvor du skal have et ønske om at blive hypnotiseret.

Coaching er et fremragende værktøj til at hjælpe andre mennesker med at opnå forbedringer. Som udgangspunkt har vi alle de svar inden i os selv, som vi har brug for.