Stresscoaching

Stress Coaching

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, og vil bl.a. hjælpe dig med at få stresshormonerne ud af kroppen, således at kroppen genfinder balancen. Det hjælper dig også med at finde årsager til din stress samt at finde hensigtsmæssige måder at tackle livet på.

Stresscoaching contra coaching
Til stressede personer skal man ikke bruge almindelig coaching, da man kan gøre mere skade end gavn, så hvis du er stresset, kan det stærkt anbefales at gøre brug af en stresscoach, der som jeg har specialiseret sig i netop, hvad stress er, og hvad stressede mennesker har brug for, og derfor kan tage vare på dem.

Foto: Else-Marie Jørgensen

Sådan foregår det:
Du kan komme til mig, eller jeg kan komme til dig på din arbejdsplads, hvis der er et lokale vi kan bruge. Det kan også foregå over telefonen eller Skype.

En session hos mig varer 1½ time. Dette er længere tid end hos mange andre, men jeg igennem mine mange år erfaret, at det er vigtigt, at der er afsat tilstrækkelig tid, for at give dig det største udbytte af hver session. Jeg skaber et rum med tryghed og tillid, og det vi taler om, kommer ikke uden for rummet. Jeg har tavshedspligt.

Stresscoaching foregår ved hjælp af et “program”, hvor du fra gang til gang får redskaber til at kunne tackle/forebygge din stress, og hvor du efter et kortere forløb har lært at undgå at blive for stresset samt fundet balancen i livet igen.Der vil fra gang til gang være noget, du skal arbejde med, for uden at ændre på noget, sker der ingen forskel.

Det er forskelligt, hvor mange gange der vil være behov for, men typisk ca. 7 gange.

Hvis vi kommer ind på emner, som jeg mener, at der skal en person med en anden kompetence til for at hjælpe dig, vil jeg sige det.

Foto: Else-Marie Jørgensen
Specielforløb bestående af 1 times stresscoaching samt ½ times afspænding, hvor du du sidder/halvt ligger afslappet i en stol med tæppe på, mens jeg guider dig til afspænding af hele din krop. Se eksempler på hvad personer, som jeg har stresscoachet, synes om min coaching.

Der findes ingen god vind for den, der ikke ved hvor de skal hen.

– Karen Blixen-

Jeg tilbyder også

Jeg underviser i stresshåndtering. Jeg har bl.a. undervist sygemeldte borgere med stress, angst og depression som konsulent for jobcentre i Assens og i Vejle i 6 år.

Jeg holder forskellige foredrag. Det kan foregå igennem en virksomhed, eller det kan være på biblioteket eller gennem en aftenskole. Varigheden kan tilpasses.

Læs her feedback samt kommentarer fra mine tidligere klienter, som allerede har gennemgået hver deres unikke forløb og bliv klogere på, hvordan jeg kan hjælpe dig.