Undervisning

Undervisning

Jeg underviser i stresshåndtering. Det har bl.a. undervist sygemeldte borgere med stress, angst og depression som konsulent for jobcentre i Assens og i Vejle i 6 år.
Jeg har en voksenunderviseruddannelse og derudover erfaring med især stress siden 2006.

Workshops 
Jeg laver forskellige workshops. Det kan være fx være om stress og håndtering af stress – eller om arbejdsglæde.

Eksempelvis kommer jeg med et oplæg, hvorefter jeg assisterer ved gruppearbejde, således så en hel afdeling får den samme information samt udarbejder retningslinier for fremtiden. Sætter f.eks. fokus på arbejdsglæde – hvordan skabes der mere arbejdsglæde i virksomheden.

Hør nærmere
Jeg tilbyder, uden omkostninger, et telefonmøde/møde omkring en workshop hos dig/jer, hvor vi i fællesskab kan tale om mulighederne for en workshop, der dækker dit/jeres behov. 

Kontakt mig gerne, hvis du/I har spørgsmål eller ønsker til workshops.

Der findes ingen god vind for den, der ikke ved hvor de skal hen

-Karen Blixen-

Jeg tilbyder også

Stresscoaching vil bl.a. hjælpe dig med at få stresshormonerne ud af kroppen, så du genfinder balancen. Samt hjælper dig også med at finde årsager til din stress samt at finde hensigtsmæssige måder at tackle livet på.

Hypnose er en tilstand af øget modtagelighed. Det er et samarbejde mellem klient og terapeut, hvor du skal have et ønske om at blive hypnotiseret.

Coaching er et fremragende værktøj til at hjælpe andre mennesker med at opnå forbedringer. Som udgangspunkt har vi alle de svar inden i os selv, som vi har brug for.